Blog

Hos Tandfeerne har vi den indstilling, at det aldrig er for sent at få flotte tænder! Selvom du ikke har haft bøjle som barn, kan du sagtens få lige tænder som voksen, og dette skyldes i høj grad det store udbud af tandreguleringssystemer, der eksisterer i dag. Hos Tandfeerne tilbyder vi Invisalign behandling i Vejle, et system både vi og vores patienter er meget begejstrede for. Vi kunne sagtens nævne flere, men i dette indlæg gennemgår vi de 5 største fordele ved at få rettet sine tænder med Invisalign. Læs med her, eller kontakt os for at få svar på dine spørgsmål.
En rodbehandling er en almindelig tandbehandling, som vi ofte foretager på klinikken. Denne behandling kan afhjælpe en række tandproblemer og henvender sig dermed til mange. Hvilke tandproblemer der er tale om, og hvordan rodbehandling udføres, kan du finde svar på herunder.
Få ting er lige så smertefulde som at have ondt i tænderne. Desværre er der mange årsager, der kan lede til, at du pludseligt får ondt i en eller flere tænder, og derfor har mange også prøvet, hvad det vil sige, at have tandsmerter. En af de hyppigste former for tandsmerter, som patienter henvender sig til os med, er akut tandpine. Tandpine kan nemlig opstå af en lang række årsager, og derfor informerer vi dig her om, hvordan du skal forholde dig, hvis du får akut tandpine.
Blister er et hyppigt og tilbagevendende fænomen. Derfor oplever mange op til flere gange at få blister i munden, og dette er da også årsag til, at vores patienter af og til henvender sig til os med dette udbredte problem. For hvad er blister egentlig? Og hvad er det bedste, du kan gøre, for at blive de smertefulde sår kvit? Dette og meget mere giver vi dig svaret på nedenfor, så du er bedre rustet, næste gang du får blister i munden.

I hele sommerferieperioden har vi lidt reducerede åbningstider - men kan træffes hver dag. Vi er her jo for dig og dine tænder.  God...

Vi har lukket fredag efter Kr.Himmelfartsdag - så vi håber I klarer den uden os til mandag morgen kl 8. Så er vi...

Vi beklager meget at online booking ikke virker, der bliver arbejdet på sagen. Indtil videre bedes I kontakte os pr. Telefon på 75820170...

  Mandag den 1. Maj er vi på vores årlige udflugt, og klinikken er lukket hele dagen. I år er vi "Turister i Vejle" -...

Tandlæge Per Kjeldberg har, efter en langt liv som tandlæge i Vejle, valgt at gå på pension....