Blegning & Kosmetisk Tandpleje

De fleste af os ønsker os et smukt, hvidt smil. Det er helt forståeligt, men faren ligger i at lade sig lokke af uautoriserede tandblegningsløsninger, der lover mere end de kan holde, eller i værste fald kan skade tænderne permanent. Hos Tandfeerne tilbyder vi professionel tandblegning i Vejle, en behandling du kan læse mere om her. Har du spørgsmål til denne, eller andre af vores kosmetiske tandbehandlinger, er du velkommen til at kontakte os.  

Der findes to metoder til tandblegning, og hos Tandfeerne tilbyder vi begge, alt afhængig af dine ønsker.

Klinikblegning

Der kan være mange årsager til misfarvninger, fx et for højt indtag af farverige mad- og drikkevarer såsom rødvin, kaffe og lakrids. I klinikken foregår tandblegningen under kontrollerede forhold, og vores kompetente personale overvåger processen nøje, for at sikre sig, at alt forløber som planlagt.

Ved tandblegning i vores klinik i Vejle sørger vi først for, at tandkødet er beskyttet. Herefter renser og pudser vi tænderne, så de er klar til, at vi påfører vores skånsomme blegegel. Blegegelen hærdes af lyset fra en speciallampe, og alt efter problemets omfang gentages processen flere gange. Vores klinikblegning tager ca. 2 timer.     

Hjemmeblegning

Vi du hellere klare processen selv, tilbyder vi også, at du kan foretage tandblegningen derhjemme og i dit eget tempo. Vi fremstiller et sæt skinner til dig, som du skal udfylde med vores autoriserede blegemiddel og bruge over et par uger.  

Vælg altid en professionel løsning

Lige meget om du vælger vores hjemmeblegning eller tandblegning i vores klinik i Vejle, er du sikret en god og professionel tandblegning. Vi kan stå 100% inde for de blegeprodukter vi bruger, og vi foretager kun behandlingen, hvis vi vurderer, at dine tænder er egnede.

Undgå tilbud udefra, der virker for gode til at være sande. Hvis det virker sådan, er det højst sandsynligt også tilfældet.

Kontakt os for mere information om tandblegning i Vejle

Der er ingen grund til at gamble med dine tænders sundhed, så kontakt os i dag, hvis du ønsker at vide mere om tandblegning i vores klinik i Vejle, eller hvis du vil bestille tid til en forundersøgelse, så vi kan vurdere, om dine tænder er egnet til behandlingen.

Du kan også læse mere om vores udvalg af kosmetiske behandlinger her.